♪♪♪

February 09, 2013

Jeg ved at jeg ikke er den eneste der føler at musik er en kæmpe del af min verden. Min musiksmag er utrolig blandet. Det musik jeg lytter mest til er dog sange hvor teksten har en betydning. Jeg lægger meget vægt på ord, så sangtekster er noget min hjerne automatisk registrerer. Dog kan jeg sagtens tage popsange, og synes at folk ofte dømmer dem lidt for hurtigt. Mange sangtekster giver mere mening end folk går rundt og tror (nej, jeg siger ikke at "S&M" har en dybere mening eller at "Whistle" afslører meningen med livet).
Min yndlingssangerinde er Marina & The Diamonds (Marina Diamandis). Jeg elsker at hendes sange er lidt småironiske og kan generelt relatere til hendes musik.
Jeg kan også meget vild med Lana Del Rey, Paramore, Fun., Sia, Florence + The Machine, Panic! At The Disco og Adele. Resten af min musiksmag er et blandet bundt, som nævnt i starten. Jeg elsker Nirvana, Joy Division, Rihanna, David Guetta, Cover Drive og Christina Grimmie. Så fik I lige smidt lidt musik i hovedet på jer, og jeg er rimelig sikker at alle disse kunstnere ret så sjældent bliver nævnt i sammenhæng med hinanden.
Jeg ville også ønske jeg nåede at købe billetter til Marinas koncert i April, men det må blive en anden gang.
Selv er jeg håbløs til at producere musik. Jeg går til skam til guitar, men jeg må ærligt indrømme at jeg stinker til det. Jeg har også flere gange overvejet sangundervisning, men jeg har sådan en hæslig stemme, jeg tror virkelig ikke der er noget at gøre ved det. 

2 comments:

  1. Fin blog og dejlig musik:)
    følger dig/den nu :D
    du må meget gerne kigge forbi

    http://naomibeatrizstinus.blogspot.dk/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...